Quality means doing it right when no one is looking

SDE+ subsidie 2019

Whow: Het budget van de voorjaarsronde van de SDE+ 2019 wordt niet volledig benut. Er zijn te weinig aanvragen gedaan. In totaal was er voor 5.175 projecten met zonnepanelen – goed voor 2.921 megawattpiek – een aanvraag. Dit jaar volgt nog 1 ronde in het najaar en volgend jaar zal de regeling versoberen, dus nu is je kans! Bedrijven met een aansluiting van >3 x 80amp en een wat groter dak komen in aanmerking! SolarinQ kan helpen bij het gehele traject, van een eerste simpele haalbaarheidsstudie tot volledige project begeleiding. 100% onafhankelijke vertegenwoordiging van de ondernemer voor het beste resultaat! – +31620600136 – www.solarinq.nl

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *