Quality means doing it right when no one is looking

Kies verstandig! Kies voor eerlijk, compleet en onafhankelijk advies van uw lokale adviseur.

Wilt u het volgend zomerseizoen genieten van zonnepanelen op uw dak?

De winterperiode is een prima tijd om plannen te maken, maar hoe pakt u dit aan? is uw dak geschikt? wat is het rendement? hoe vergelijkt u offertes? Er kunnen veel vragen spelen en mogelijk twijfelt u ook nog over huren? U krijgt gevraagd maar ook ongevraagd aanbiedingen in de bus maar wat haalt u in huis? Zo’n aanbieding hoeft niet verkeerd te zijn maar vaak kan het wel beter. Ook zijn partijen die het allemaal niet zo nauw nemen met de veiligheid. Wist u dat u als opdrachtgever en eigenaar van het pand verantwoordelijk bent in geval van een ongeval, u bent de eerste partij die aangesproken wordt! Werkt men bijvoorbeeld veilig met de juiste valbeveiliging en voorzieningen die voldoen aan de arbo eisen.

Veel mensen maken tijdens dit hele traject gebruik van de lokale onafhankelijke adviseur. Zo krijgt u een weloverwogen antwoord op al uw vragen en zorgen we er samen voor dat u een systeem krijgt dat op maat is gemaakt voor uw situatie.

We beginnen altijd met een vrijblijvend huisbezoek voor een eerste kennismaking waarbij we de huidige- en toekomstige situatie in kaart brengen. Hierbij kijken we ook verder dan alleen zonnepanelen maar ook naar besparingsmogelijkheden voor uw energieverbruik en mogelijke veranderingen in uw energieverbruik, bij voorbeeld door op termijn over te stappen van koken op gas naar elektrisch koken. Op basis van deze inventarisatie ontvangt u een rapport met aanbevelingen en een voorstel voor uw zonnedak project waarbij we als onafhankelijke partij naar alle producten kijken die in de markt beschikbaar zijn. Het tarief voor dit adviestraject kan worden bepaald tijdens het eerste huisbezoek omdat dit afhankelijk is van uw persoonlijke situatie.

Mocht u verder willen dan kan ik helpen bij de selectie van een goede leverancier, wij werken met een aantal lokale partijen die voldoen aan de gevraagde eisen en uitstekende kwaliteit leveren. De selectie van een goede leverancier wordt niet alleen bepaald door de laagste prijs, in tegendeel, andere factoren zijn minstens zo belangrijk. Denk hierbij aan betrouwbaarheid, flexibiliteit, service, veiligheid, netheid van werken, zowel buiten als binnen, gebruik van de juiste en kwalitatief goede materialen.

Neem gerust eens contact op, wij staan u graag te woord.